PWG Bedrijfsveilige Kleding B.V.

Winkelwagen     Artikelen: 0     Totaalprijs: € 0

stap 1 van 6
Stap 1: spelregels

Enexis sportkleding

Welkom in de webshop voor Enexis sportkleding. In deze webshop kun je op een veilige en overzichtelijke manier fiets-, loop- en schaatskleding bestellen. De levertijd is 6 tot 8 weken en de kleding wordt op je huisadres afgeleverd. De kleding wordt geproduceerd door een gerenommeerde Europese fabrikant: Vermarc Sportswear. Vele professionele topsporters gebruiken de sportkleding van Vermarc. De prijzen zijn voor kleding van deze topkwaliteit uiterst scherp!

Eigen bijdrage

Als je in vaste dienst bent bij Enexis kun je 1 keer per 3 jaar een sportoutfit bestellen waarvoor je slechts een eigen bijdrage van 20 euro betaalt! Enexis neemt de overige kosten voor zijn rekening. Je hebt daarbij de keuze uit fiets-, loop- of schaatskleding. Je logt in met je e-mailadres en de unieke code die je per e-mail ontvangt. Hierna kun je op een veilige manier je bestelling plaatsen. Het staat iedereen vrij om tegen kostprijs extra sportkleding te bestellen.

Medewerkers van Enexis die in bedrijfsteamverband meedoen aan een competitie of evenement krijgen de outfits gratis. In dat geval kun je de kleding niet via deze website bestellen, maar moet je contact opnemen met de afdeling Communicatie van Enexis via Marinka.Couwenhoven@enexis.nl .

Pastassen

Op 10 locaties zijn er ten behoeve van Enexis medewerkers pastassen beschikbaar zodat je de kleding eerst kunt passen. Je kunt je hiervoor melden bij de managementassistente die dit coördineert voor jouw eigen locatie of de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt. De namen van deze mensen vind je op het Enexis Intranet.Ben je geen medewerker van Enexis, klik dan direct door naar de webshop.

E-mail adres:


Unieke code:
Iedere Enexis medewerker heeft recht op een sportpakket.

Na inloggen bestel je hier jouw sportpakket naar keuze.

Direct naar de webshop